25 noviembre 2009

Regals solidaris



Abans de que entre la vena consumista hauriem de fer un pensament i dedicar un mica de tot eixe esforç "estimador" i tendre tan nadalenc per enrecordar-se dels altres, en el sentit : vaig a fer alguna cosa per ajudar, i no aprofitar que "ya es Navidad en el Corte Inglés". Hui he vist al taulell de la farmacia unes targetes que són per d'alguna manera demostrar que vols ser donant d'òrgans en el cas, per eixemple, d'un accident. Quan van a identificar-te, gràcies a la cartera que portes damunt, troben esta targeta. Només cal avisar amb temps a la familia d'eixa voluntat, més que res per que no siga una sorpresa per a ells, i dur la targeta signada i ja está. No li penjeu la vessant macraba, i segur esta targeta serà un bon auto-regal, segur que si per aquell que rebrà els teus òrgans que tu ja no necessitaras.

I un altre regal -solidari que ja podem fer i segur que es necessari. Dissabte a la Dipu d'ALacant hi ha donació de sang. Fa falta per omplir els bancs de sang de cara a la campanya de Nadal. Jo aniré, qui s'apunte després s'en anem d'aperitu. Ahí queda la proposta.

P.D: en totes les ciutats estos dies hi han donacions, no teniu excusa.

3 comentarios :

dapazzi dijo...

Pilar , espero que ya te encuentres más recuperadita.
Lo de los órganos, mejor dejarlos en las iglesias, que tal como está el patio, nada de tonterías, para que se entere alguien de la donación y te atropelle con alevosía....
Querida, que hay gente con mucha necesidad.
(Ah¡¡¡¡ t dedico la canción de mi blog, para ti, para que t sanes pronto.)

sita dijo...

Sita mía, yo que dono sangre, te pido por favor, que ya lo haré yo por tí. No dones, al menos en un mes, que con lo podrida que has estado...tu sangre todavía no sé si se ha recuperado. Un besito !!!!

la sargantana del puig campana dijo...

je,je, que graciosilla..xavala que sólo he tenido la Gripe A.