11 mayo 2009

Cóctel per a l'aperitiu



Hi ha qui fa de l'hora de l'aperitiu un plaer. La meua proposta be de la mà de la Cocteleria NiC en el carrer Castaños d'Alacant. Han creat dos coctels genuinament mediterranis per a eixe moment de l'aperitiu, dos begudes per maridar amb productes típics d'ací com el salaons. El Siroc es beu acompanyat de moixama i el Gregal amb ou de llisa. Sabors que es potencien amb tocs de cítrics i olives.

El Siroc mediterraneo és un coctel amb una base de vermuth i fino, amb un toc de taronja per resaltar la moixama. Es tracta d'un coctel en la línia dels clàssics però amb una nova textura, ja que porta una corona d'escuma feta amb els mateixos ingredients. Este cóctel es perfecte per a la meua amiga Cristina, que espere no tarde en tastar-lo.

El Gregal és el segon cóctel amb maridaje amb salaons. Esta vegada s'ha pensat per maridar amb l'ou de llisa. la base es de vodka i licor d'olives, atenció perque té una graduación alcohólica de quasi 33 graus, encara que no es note.

El dos s'han presentat a l'últim Saló Internacional del Club de Gourmets a Madrid el passat abril.

2 comentarios :

Txema Rico dijo...

Bueno, Pilareta, ja estás tardant en buscar-me un lloc en la teua apretada agenda per a dur-me a la cokteleria i a la Taberna des Chatignons....Apunta, apunta....

la sargantana del puig campana dijo...

Tu saps que sóc una xica "fàcil", em dius dia i hora i aixó està fet.